LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD VOTQUENNE HAMME - ZVC GELEEG LEOPOLDSBURG  3-2 (1-1)

DATUM 09-09-2016

DOELPUNTEN

VERSLAG In een wedstrijd waar ZVC Geleeg Leopoldsburg altijd had moeten winnen, maar ervoor gezorgd heeft dat Hamme meer en meer in zichzelf ging geloven, is dit toch een verdiende overwinning van de underdog. ZVC Geleeg die maar gedurende 5 min in hun sterkste opstelling speelde miste veel kansen en de doelman van Hamme groeide boven zichzelf uit. Van 1-0 ging het naar 1-1 via Gilis. Hamme scoorde na 6 min in de tweede helft de 2-1. 3 minuten voor tijd scoorde vliegende doelman Trippaers de 2-2. Een koude douche werd het wanneer Hamme via een vrije trap de 3-2 scoorde. Proficiat aan Hamme die vochten voor wat ze waard waren. Bij Geleeg daarentegen is er veel werk aan de winkel op tactisch gebied.